Zásady práce s vašimi údaji

Jsme společnost Karel Matyáš – Camp Matyáš, sídlo společnosti: U Elektrárny 840, Vrané nad Vltavou, 252 46, IČO 12249696

Provozujeme e-shop na webových stránkách www.camp-matyas.com

Pro poskytování a prodej ubytovacích služeb a provoz našich webových stránek zpracováváme některé osobní údaje.

Zpracování osobních údajů upravuje zejména nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických sobo v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) („GDPR“)

  1. Zpracování osobních údajů

  1. Zpracování osobních údajů v případě použití kontaktního formuláře

Pokud poptáváte naše produkty a služby, budeme pracovat s vašimi kontaktními údaji, které nám sdělíte, hlavně prostřednictvím poptávkového formuláře. Jsou to: jméno a příjmení, e-mailová adresa, telefon.

Z jakého důvodu?

Kontaktujeme vás přes ně pro další domluvu ohledně potvrzení rezervace ubytování či prodeje dárkových certifikátů a doručení zakoupeného zboží.

Na základě, jakého právního důvodu?

Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – jednání o smlouvě, resp. provedení opatření před uzavřením smlouvy na vaši žádost.

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

Pokud nenavážeme další spolupráci, vaše data již nebudeme dále zpracovávat.

  1. Zpracování osobních údajů v případě nákupu, nebo potvrzení rezervace ubytování

Pokud u nás nakoupíte, budeme pracovat s údaji, které nám vyplníte. Jsou to hlavně fakturační údaje: jméno, příjmení, adresa, telefon, e-mail.

Z jakého důvodu?

Osobní údaje potřebujeme zpracovat, abychom splnili naši smlouvu – dodali vám vámi objednané zboží nebo potvrdili rezervaci na ubytovací služby. Přes kontaktní údaje s vámi budeme také komunikovat ohledně stavu vaší objednávky, případně ohledně reklamací nebo vašich dotazů.

Osobní údaje budeme dále zpracovávat pro splnění našich povinností, které nám plynou ze zákona (hlavně pro účetní a daňové účely, případně pro vyřízení reklamací).

Na základě, jakého právního důvodu osobní údaje zpracováváme?

Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – plnění smlouvy a čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR – plnění naší právní povinnosti.

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

Po dobu plnění naší služby a poté 2 roky od posledního poskytnutí takové služby nebo dodání zboží.

  1. Newslettery (obchodní sdělení)

Pokud jste nakupující zákazník a nezakázali jste nám to při nákupu, použijeme vaši e-mailovou adresu pro rozesílku našich novinek.

Na základě, jakého právního důvodu?

Umožňuje nám to ust. § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, pokud jste nám to při nákupu nezakázali.

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

Dva roky od vašeho posledního nákupu. Z rozesílky se můžete kdykoliv odhlásit prostřednictvím e-mailu nebo nás kontaktujte na e-mailu: campmatyas@centrum.cz

  1. Kdo se k datům dostane?

Vaše data zůstanou u nás. Přesto pro nás pracují některé společnosti nebo jiné osoby, které se k datům dostanou proto, že nám pomáhají s chodem našeho e-shopu. Jsou to:

  • provozovatel e-shopové platformy, ubytovacích služeb a rekreačního zařízení, společnost Karel Matyáš – Camp Matyáš, sídlo společnosti: U Elektrárny 840, Vrané nad Vltavou, 252 46, IČO 12249696

  • společnost podílející se na expedici plateb PayPal Inc. (která je mateřskou společností společnosti PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A.) má sídlo v Kalifornii v USA.

PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. je úvěrová instituce (nebo banka) schválená a pod dohledem lucemburského finančního regulátora, Finančníka Komise de Surveillance du Secteur (nebo CSSF). Sídlo ČSSF: 283, trasa d’Arlon, L-1150 Luxembourg.
E-mail: enquiry@paypal.com

PayPal (Evropa) S.à r.l. et Cie, S.C.A.
22-24 Boulevard Royal
L-2449 Lucembursko
Číslo obchodního rejstříku: R.C.S. Luxembourg B 118 349

  •  

Web je zabezpečen pomocí Certifikátu a HTTPS.

Osobní údaje zpracováváme pouze na území Evropské unie

  1. Co byste dál měli vědět

V naší společnosti nemáme jmenovaného pověřence pro ochranu osobních údajů.

V naší společnosti nedochází k rozhodování na základě automatického zpracování či profilování.

Pokud byste měli k osobním údajům otázky, kontaktujte nás na e-mailové adrese campmatyas@centrum.cz nebo zavolejte na tel. č. 604 215 074

  1. Vaše práva v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Nařízení GDPR vám dává mimo jiné právo obrátit se na nás a chtít informace, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování, můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů, požadovat po nás v určitých situacích výmaz osobních údajů a v určitých případech máte právo na jejich přenositelnost. Proti zpracování na základě oprávněného zájmu lze vznést námitku.

Pokud si myslíte, že s daty nenakládáme správně, máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, případně se se svými nároky obrátit na soud.

Tyto podmínky jsou účinné od 22.11.2021